Mustard (condiment) – Wikipedia-348781

Mustard (condiment) – Wikipedia-348781
Mustard (condiment) – Wikipedia-348781
Note :Bức ảnh bên trên thể hiện rất rõ ràng về chủ đề Mustard (condiment) – Wikipedia-348781 ( https://en.wikipedia.org › wiki › Mustard… ) , nội dung bài viết về Green mustard vẫn đang tiếp tục được các phóng viên cập nhật . Hãy quay lại trang web hàng ngày để đón đọc nhé !!!Top 18 mustard hay nhất 2022 được cập nhật vào ngày 24/9/2018

Nội dung bài viết:

The whole, ground, cracked, or bruised mustard seeds are mixed with water, vinegar, lemon juice, wine, or other liquids, salt, and often other flavourings and spices, to create a paste or sauce ranging in colour from bright yellow to dark brown.

Prepared mustard condiment may also have ingredients giving salty, sour (vinegar), and sweet flavours.

The temperature of the water and concentration of acids such as vinegar also determine the strength of a prepared mustard; hotter liquids and stronger acids denature the enzymes that make the strength-producing compounds.

It is notably stronger than many other mustards and is particularly suited to flavouring as a cooking ingredient but is also used as a table condiment for cold and hot meats.

Tiếp đó, để mọi nguời hiểu sâu hơn về Mustard (condiment) – Wikipedia-348781 ( https://en.wikipedia.org › wiki › Mustard… ) , mình còn viết thêm một bài viết liên quan tới bài viết này nhằm tổng hợp các kiến thức về mustard . Mời các bạn cùng thưởng thức !

5/5 - (336 bình chọn)